Mirjam Wiersma

oprichter Helemaal Jij

      Grondlegger | auteur

Bestseller auteur Zakelijk flirten

Mirjam Wiersma is grondlegger van het Zakelijk flirten en auteur van  Zakelijk flirten, tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek. Erna verscheen de zakeditie Zakelijk flirten 40 tips, waarvan meer dan 60.000 exemplaren zijn verkocht, een ruime bestseller. Ook houdt ze zich bezig met “Productiviteit en rust”: wat werkt echt?

Oprichter Helemaal Jij 

Helemaal Jij is in 2003 opgericht door Mirjam Wiersma en  Eerder werkte zij als advocaat, ambtenaar en bedrijfsjurist. Ze heeft vaak succesvol gesolliciteerd, maar ook zelf mensen geselecteerd. De pers weet Helemaal Jij te vinden, er verschenen inmiddels zo’n honderd artikelen over de trainingen, workshops, presentaties en boeken van Helemaal Jij in de pers.

Spreker | Trainer

Workshop | Training | Presentatie

Mirjam Wiersma verzorgt workshops en trainingen. Ook treedt zij regelmatig als spreker op.Helemaal Jij biedt training en coaching in (zakelijk) flirten en zelfpresentatie.

Netwerken | Presenteren | Solliciteren

Zakelijk flirten is op vele terreinen toepasbaar, bijvoorbeeld bij presenteren (het presenteren van jezelf of het presenteren voor een groep), bij gesprekken met klanten of op kantoor, bij solliciteren en bij netwerken. Ook op het vlak van Je eigen pr: hoe zet je jezelf op de kaart? biedt Helemaal Jij trainingen, presentaties en workshops.

Te druk?

Helemaal Jij biedt ook een workshop met 10 work changers. We checken dag en nacht mails, appen en facebooken. Tussen vele vergaderingen door, willen we ook zinvolle stukken produceren. Er is meer informatie beschikbaar dan ooit en meer keuzes te maken. Te druk! In deze interactieve workshop onderzoek je hoe jij weer in control kunt zijn.

Deelnemers:

Erg nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.

R. Verstegen

Legal Counsel, EBN

Vooral gedreven naar resultaat toe. Betrokkenheid, weet waar probleem ligt. Duidelijk – helder – eerlijk. Legt zwakke plekken echt bloot.

R. Timmermans

Clustercontroller

Erg prettig contact. Duidelijke opbouw van de training.Pré is oefenen en theorie. Dit sprak mij aan. Inzicht vergrotend. Nuttig, goed toegesneden op persoonlijke vragen.

R. van Hien

directeur, Van Hien Zorg

Klanten

De klanten van Helemaal Jij, meer dan 250 inmiddels, zijn grote en kleine bedrijven, zelfstandig ondernemers en non-profit organisaties. Bijvoorbeeld: ABN AMRO, Cap Gemini, Gemeente Den Haag, Ministerie van VROM, de politie etcetera.

Trainer

Je trainer Mirjam Wiersma schreef 3 boeken:

  1. Zakelijk flirten – tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek
  2. Zakelijk flirten – 40 tips (bestseller)
  3. Je eigen PR – optimaliseer je zakelijke zichtbaarheid

Pers clippings

Wie niet op cursus wil, maar wel beter wil leren solliciteren, netwerken of presenteren, kan thuis aan de slag met het praktische boek van Wiersma: ‘Zakelijk flirten. Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek’.

Volkskrant

Mirjam leert me hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je eigen uitstraling, maar ook hoe je die zelf kan beïnvloeden.

Cosmopolitan

Wiersma zelf is het voorbeeld van hoe je oprecht geïnteresseerd en stralend, maar niet gekunsteld, een conversatie kunt voeren.

Het Financieele Dagblad

Benader me gerust

Even sparren over je event? Kwartaalbijeenkomst? Afdelingsuitje? Even kennismaken?  Een trainingsdoel en op zoek naar een originele en effectieve invulling?